mandag 6. januar 2020

Interiørtips stue

Nye hoteller oppføres daglig – for ethvert budsjett. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Norske stuer er mer aktive enn noen gang. Her er interiørtipsene du trenger for å få ei stue som lever ditt liv. Trenger du hjelp til å pusse opp?


Følg et eller flere av disse enkle rådene for en stilsikker oppdatering av stuen.

Gjør litt ekstra stas på stuen med en ny stil. Disse tipsene hjelper deg på vei! Interiørtips og inspirasjon til hjemmet. Skal du friske opp stua , men trenger litt inspirasjon?


INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ?

Vi har det du trenger til stuen. Stuen før oppussingen, to stuer som skal bli til en. Alt ble revet, vegger, tak. Det snakkes og skrives mye om nye trender, men det tar år.


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg. La deg inspirere av disse ville idéene! En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen,.


Se interiørdesignerens enkle grep som forvandlet denne stuen til en innbydende oase. Anitta fikk plass til stue og hjemmekontor i samme rom. Tid for hjem skapte splitter ny stue – se forandringene. Her har vi samlet alle artikler om belysning av gang, stue og andre rom i huset.


Les våre artikler om belysning og få inspirasjon til ditt eget hjem. Uansett om du har planer om å selge boligen din, eller om du bare ønsker å skape mer trivsel, er stuen et. Denne siden skal gi deg tips og inspirasjon til innredning, interiør og.


Stua vår endrer seg litt stadig, enkel fornyelse med puter og prints. De færreste av oss klarer å spare opp nok penger til å plutselig pusse opp kjøkkenet eller en hel stue , og da må vi låne.

Klassiske interiørtips til stuen. Jeg har letet etter interiørinspirasjon etter at jeg kom hjem fra jobb. Er så gira på å få alt på plass nå, og helst gjøre det like fint som på.


En fornyelse hjemmet behøver ikke være dyrt,. Det er koselig i et mørkt hjørne av stuen eller lag en varm velkomst på hyllen i entreen. Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov. Vinduenes utforming er selvfølgelig et viktig utgangspunkt for hva du kan velge. Finn inspirasjon og interiørtips til hvordan du kan fylle de store veggene i stuen med bilder og veggdekorasjoner.


Stuen er ofte det største rommet i hjemmet, og de. Er du ikke helt fornøyd med innredningen eller leselyset i stua ? Fire fargescenarier Trendpanelet har sett på hva som er nytt og på vei opp på bestselgerlistene, og laget fire scenarier for hvordan de tror at nordmenns stil- og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.