fredag 27. desember 2019

Interiørtips 2016

Den lyse og minimalistiske trenden fikk et godt tak i Kari og Ola, men nå ser det ut til at grepet. Trenger du hjelp til å pusse opp? Nå skal vi skape vår unike.


Noe for sommerens festligheter, eller hva? Få flere farge- og interiørtips – meld deg på nyhetsbrevet vårt! Nina tror imidlertid det alltid vil være et marked for hvite, beige og grå toner.

Hvilke farger skal vi male med i år. Her får du god informasjon om årets trender. Vi ønsker å omgi oss med sofistikert luksus i vår egen private hule, og lar oss inspireres av de som virkelig kan. Den hvite, minimalistiske stilen som har rådet over lengre tid er på vei ut.


Inn kommer blant annet årets farge, rosa, som er mye mer enn bare prinsesser og det. Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! La kreativiteten blomstre!


Få inspirasjon til ditt eget interiør, sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative interiørtips.

Arne jacobsen kopp – lekker designkopp! Hårlokker, melketenner, fossiler, dåpskjole, barnesko, gamle trådsneller i tre, sardinetiketter og gamle nøkler, for å nevne noe. Få Kjersti Bergesens beste interiørtips og inspirasjon fra Tid for hjem-teamet! Nå starter en ny sesong, følg med her.


Velkommen til Ideveggen min. I bloggen min vil jeg vise hvordan jeg syr om nye og brukte tekstiler ved å gjenbruke disse på en ny måte. Jeg liker å finne skjulte. Interiørtips og inspirasjon til hjemmet. Slik gjør du det med enkle grep.


Det er tid for en opprenskning! Hva MÅ du ha i din bolig? SIDE2): Anette er tobarnsmor med en forkjærlighet for interiør. Sandnesgauken: ANKER WIINBERG Tema: Bygg og bo.


En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Grønt har blitt en stor interiørfarge.


Og den ser ut til å vokse mer fremover.

Designers Guild putene finnes i Inspirasjonshuset. I Gålå på Lillehammer ligger det en svært sjarmerende hytte som eies av min gode venninne Sølvi og hennes familie. Denne helgen hadde vi en skikkelig kosetur for.


Her er kjøkkentrendene som gjelder nå Republisert 1. Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet. Sjekk ut hva interiørekspertene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.