onsdag 28. august 2019

Høye leververdier farlig

Det er jo alltid en årsak til høye leververdier ofte er det at det er farlig over lang ti andre ganger litt mer akutt. Har mer erfaring mtp hun ikke mennesker. Forhøyet leververdier har vel sammenheng med.


ALAT-verdi høyere enn normalområdet kan bety at du har en akutt eller kronisk sykdom. Dette gjør du hvis du har høye leververdier. Trenger ikke være farlig , men de vil gjerne finne ut hvorfor eller følge med på verdiene. Mine var på over 3for et par år siden, det trodde de var følgene.


En rekke andre sykdommer og tilstander er direkte relatert til forhøyede leververdier , inkludert cytomegalovirus. Vedvarende høyt nivå drikking kan føre. Høye lever-verdier av alkohol - Skadelig? Leververdier og medisiner. Er det farlig å gå rundt med sånne leververdier ? Han sa at jeg har veldig høye leververdier og dette hadde da kanskje noe med at jeg.


Men er det ikke sånn at det er farlig med for mye proteiner i kroppen. Hva forhøyede leververdier og normale leververdier og hva noen sier økte lever på leveren din? En høy albumin verdi er i kraft bare for dehydrering.


Hunden vår har forhøyede leververdier. Hva kan det skyldes, og er det farlig ? Redselen tok vel overhån jeg begynte å små stresse inni meg. Høye leververdier , er ikke det en smule alvorlig? Jeg fikk summet meg litt og tok sjekk listen. USA da, hvor de har andre ADI-er, så tillater man høyere blodverdier også?


Om man har hatt en infeksjon i kroppen, tatt medisiner, brukt paracet i en uke o. Man anslår at det dør ett menneske for hvert tiende sekund av høyt blodsukker. Men nå viser dansk forskning at D-vitamin også er forbundet med en høyere dødelighet – eller større risiko for å dø tidlig. Dette svaret er eldre enn ett år gammelt.


Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Det har blitt en del for mye alkohol. Jeg lurer på hvor lenge etter sydentur med rett så mye alkhol kan spores igjennom leververdier. Mann år ,fra Hordaland Dette er det nok ikke noe enkelt svar på. Vet at Ulcerøs Colitt bl.


Les hva som er årsaker til høyt kolesterol og andre risikofaktorer ved høyt kolesterol. Noen med hypothyreose får forhøyede leververdier. Det kommer av at stoffskiftet ikke er høyt nok til at leveren får tid til å gjøre jobben sin, så hoper det. Hvilke leververdier var det som var høye ? Var det bare en av verdiene, eller fler? Hvordan ble giardiaen behandlet og hvor lenge siden er det den hadde giardia?


Kostholdsråd ved høye blodlipider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.