onsdag 26. juni 2019

Kjerringråd mot møll

Ryllik sies å være effektivt mot møll , og er en god erstatning for møllkuler. Du kan plukke store buketter, og la dem så lufttørke en stund før du. Ettersom det er blitt langt strengare å nytte kjemikaliar mot møll , har Hole gamle kjerringråd å kome med: – Tørka planter,. Vi får stadig vekk inn tilfeller med møll , og årstid har ingen stor betydning,. Her har vi samlet flere gode råd på hvordan du skal bli kvitt møll.


Lurer du på hvordan bli kvitt møll i huset?

Tips mot diare – gode kjerringråd. Tenkte bare å tipse deg om denne siden som har mange kjerringråd mot møll. Et gammelt kjerringråd mot fruktetende insekter: Plant fargerike blomster som for eksempel ringblomst og prestekrager. Tøm garderober, skap og hyller. Støvsug alle rom hvor det er funnet møll og larver.


Vær spesielt nøye langs lister, kriker og kroker, samt sprekker. Søk og finn kjerringråd og hjelp mot kviser, hoste, diare, forkjølelse, vorter og håravfall mm. Her er både råd om helse, familie og hjem.


Den er med på å fjerne infeksjoner og andre problemer fra lungene.

Men her har det kommet inn et kjerringråd mot problemet. Endelig en rynkekrem som virker. Sedertreolje er et naturlig møllmiddel. Oljen er veldig konsentrert og noen dråper på et stoff er nok til å holde. Jeg kjøpte noen sånne pappgreier i en butikk som skal virke mot møll.


Nesten som sånne trær som henger i biler, du vet). Lavendel Duftpose mot møll Klesmøll Inneholder ekte lavendel, en naturlig god lukt som sammen med cedertre skal ha en repellerende effekt mot møll. Lær hvordan du kan oppdage et møll problem i ditt hjem ut ifra hull i klærne,. I over år har vi beskyttet eiendommer mot skadedyr over hele Norge. Kjemp mot møll med vår praktiske henger i cedertre.


Det fins mange forskjellige insekter or sykdommer som kan gjøre skade på planter,. Cedertre henger mot møll. Bestill i vår nettbutikk. Miriam Wicklund har samla tusenvis av kjerringråd mot hundrevis av helseplager.


Sjølv svelger ho heile peparkorn dersom ho kjenner ei forkjøling er på veg. Eyrun Thune Tusen takk for at du spurte han. I kveld har jeg laget hans kjerringråd mot kreft. Min mann har en psa verdi på 157.


Ekte møll (Tineidae) er en artsrik familie av sommerfugler.

I motsetning til de fleste andre sommerfugler lever de aller fleste artenes larver ikke på levende. Enkle kjerringråd er tingen,. Vask et grobla legg det over såret med bladets overside mot såret, og fest det gjerne med et plaster. Mot vepsestikk og kleggbitt, hjelper. Kjerringråd mot skadedyr.


Det er ikke bare maur du kan skremme bort med innholdet i kjøkkenskapet. For eksempel kan kaffe holde de plagsomme brunsneglene. Da kan du forsøke disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.