tirsdag 25. juni 2019

Hvordan lage cappuccino

Cappucino er en utrolig populær kafédrikk - men den kan også tilberedes og nytes hjemme. Cappuccino er en drikk laget av espresso, varm melk og melkeskum. Den klassiske oppskriften tilsier like deler espresso, varm steamet melk og fløyelsaktig melkeskum. Men et godt motstykke gjør også fine.


Ikke noe press på knappen, men litt mer innsats.

Resultatet er Appetitoso! Fakta: Forskjellen på Caffè Latte og Cappucino Mens en Cappucino inneholder én del kaffe, én del melk og én del skum, inneholder Caffè Latte. Latte macchiato, cappuccino og kaffe er alle gale kaffe laget med bruk av melk. I mange mennesker, disse kaffe er populære, men få folk tar seg tid til å lære å. MEN MEN MEN ikke bort med hele maskina nei!


Da får du pokker meg starte tacowrapexpress eller noe! Mange mennesker elsker en cappuccino , men ikke har en cappuccino -making maskin.

Men du kan gjøre en meget velsmakende cappuccino - stil drink ved hjelp av noe mer. Det er en kunst å lage den perfekte koppen med kaffe. Her får du noen gode råd til hvordan du kan gjøre den enda. Hvis du leter etter en endring fra den typiske.


Presskanne er en enkel og populær måte å lage kaffe på. Vi har laget en forklaring på hvordan du enkelt kan gjøre det hjemme. Snart er sommeren her, og hva er vel bedre enn å sitte på kafé med en deilig iskaffe? Hvordan lage kaffe i en espressokanne?


Jeg husker selv første ferieturen til Italia hvor det sto en rar kanne i. Takk for at du delte artikkelen. Ca 90C og trykket bar. Hemmeligheten til å lage fantastisk god iskaffe!


Enkel oppskrift som garantert gir deg vann i munnen. Det trenger ikke være så komplisert eller vanskelig å lage , bare du har ferske ingredienser og selvsagt kaffe av god kvalitet. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Du har helt sikkert hørt eller sett ordet chai når du har vært ute på kafé. Men vet du egentlig hva det er? Chai betyr te og har sin opprinnelse fra.


Mat og drikke: Post oppskriftene her. Eg pleie å berre ta sjokolade is og så lite melk som mulig oppi. Vi gir deg oppskriften på hvordan du kan lage skikkelig god eplemost.


Hvem husker vel ikke papirspåen fra de var små? Er du også en av dem som elsker en god kopp cappucino eller latte? Videoen viser hvordan du lager en Kaffelatte med. Enkle triks og fremgangsmåte for hvordan du lager kaffe i kaffetrakter. Tips som gjør kaffen enda bedre!


En enkel smoothie vil sette mer frukt i kostholdet ditt. En rask og enkel smoothie vil ta vekk de. Norges Billigste Priser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.