mandag 3. juni 2019

Herdet glassplate

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Finn de beste prisene på nettet. Produsert for Norske Glassprodukter AS. Herdet glass er ikke uknuselig.

Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og. Stilig og robust glassbord med pulverlakkert aluminiumramme samt glassplate i herdet glass.


Alle Aduro glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant. Baksiden av det glasset er malt og det er limt på. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet.

Det vanligste er å bestille herdet glass som så males i den farge du ønsker. Se vårt sortiment av veggplater og vaskelister til lave priser! Hei, Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over kjøkkenbenken. Jeg har fått tilbud fra glassmester på herdet glass som er. Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted.


Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over kjøkkenbenken. Millex beskyttelsesplate herdet sort glass 800x400mm buet. Lekker beskyttelsesplate i sort glass. Med herdet glass kan du trygt skape interiør og eksteriør med fri gjennomsikt og slippe inn rikelig med dagslys samtidig som sikkerheten ivaretas.


Ildstedet fremstår som elegant og moderne med en solid glassplate i bunn. Etter å ha prøvdoss frem med blant annet et spesielt glassbor, falt valget på et murbor. Vi har glassplater i nettbutikk.


Gulvplater i herdet , klart glass, leveres C-kantslipt eller fasettslipt. Vi bruker 10mm herdet glass som standard.

Pr idag har vi en stålplate - men jeg har bestilt en herdet glassplate malt samme farge som peisen og veggen. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Når det gjelder montering av glasset fra glamiTEC så kan det gjøres på to måter. Jeg trenger en glassplate til en gammel amerikakoffert vi har arvet, slik at jeg kan bruke den til bord. Glassplate - glassmester, speil, vindu, isolerglass, glass, glassdører, fasadeglass, glasshyller, glassmestere, interiørglass, sikkerhetsglass, vindusglass - Finn.


Kan også legge til at det selvsagt også går an å foliere baksiden av en glassplate også, farget folie,. Kompakt kafébord med strukturert glassplate og ramme i stål. De forbedrede egenskapene oppnås ved at. Denne glassplaten inngår i vårt mo. Sparmax har alle typer bord for hagen.


Her finner du spisbor kaffebor salong bor alle i gjennomfarget rotting og med herdet glassplate. Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Men det er flere muligheter.


Ekstra klart glass er fint om du har en lys tapet eller maling på veggen. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Digitaltrykk på glass for hjem og arbeidsplasser. Tykkelsen kan variere avhengig av ditt ønske.


Det er vanlig å benytte en singel eller mm herdet glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.