tirsdag 14. mai 2019

Glasskrukker med skrulokk

Passer også utmerket til op. Krukke med skrulokk l. Finnes i flere størrelser. Vi har også fine glasskrukker med lokk. Slike krukker er ikke bare praktiske,.


Glasskrukker med skrulokk

Du finner også glasskrukker fra House Doctor med både pumpe og skrulokk. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Glasskrukker i klart glass med skrulokk. Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Lar deg oppbevare kaffe.


Han kommer med lokk i gull farge, men du kan også velge hvit, sort eller sølv farge. Inklusive skrulokk sort farge. Dimensjoner: Høyde 104mm,. Glassburk i klart glass med klemme.


Glasskrukker med skrulokk

Kvalitetskrukke med tettslutende lokk for god syltetøy og annet som skal konserveres. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Lukk fanen med innstillinger,.


Egner seg til oppbevaring av perler og småting, syltetøy, krem, kakefyll, godteri m. GUMMIRING SKRULOKK 1STK. Fri frakt over 50-KUNDEKLUBB. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Har finni en norsk nettside sunvita.


Ta en videre titt på våre glasskrukker og flasker og bli inspirert, de kan brukes til mye. Det er veldig hyggelig å gjøre i gamle syltetøyglass og glasskrukker med skrulokk seg marmelade, syltetøy og gelé. Flaske 2ml med 43mm lokk kr (eks.mva) (24stk i eske) Art. Gina glasskrukke med lokk.


Nettlager: på lager Sjekk beholdning i butikk. Orrefors Kolleksjonen som er laget med kjennskap for kunsten å nyte av en øl! En ølglass serie for finsmakaren så vel som for den festglade!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Konserveringsboks med skrulokk Kilner. Krydderboks m patentlokk Kilner.


Påfyllingstrakt for bokser Kilner. Små krukker med skrulokk i forskjellige farger. Velegnet til diverse krydder, godteri, småting osv. Dette er Norgesglasset slik vi kjenner det.


Glasskrukker med skrulokk

Europris - Mer til overs! Tradisjonelt med skrulokk. Det kan brukes til sylting, hermetisering og oppbevaring av mat. Kan også leveres i lokk med hvit, gull eller sort farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.