tirsdag 30. april 2019

Sprayflaske med pumpe

Sprayflaske med pumpe

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Gtechniq 7ml Heavy Duty sprayflaske med måleenhet. SPRAYFLASKE MED PUMPEFUNKSJON. Industrikvalitet med canyon- pumpe som klarer de fleste kjemikalier og oljer.


Utmerket for avfettingsmiddel ved bilvask etc. Salve for Cracked Skin ;. Sprayflaske egnet til van og såpeblanding. Like godt egnet til å dusje planter som å spraye vinduer før vask. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din. Denne genopfyldelige glasflaske er perfekt til din hjemmelavede magnesiumspray, æteriske olier, rengøringsmidler, hjemmelavede.


TRIXES rustfritt stål pumpe sprayflaske 135ml Spray salater med olivenolje og balsamicoeddik, spray nudler med soyasaus, anythin. Diversey Sprayer med skumrør. Cavilon barrierefilm er en alkoholfri flytende væske som raskt danner en gjennomsiktig, pustende og beskyttende film på huden.


Sprayflaske med pumpe

Barrierefilmen beskytter huden mot. Fargekodede flasker med preget piktogram. Leveres i flere farger og med ulike typer spraytopper. Skumdyse for toaletter Dusjdyse for å unngå sprø. Smidig, kraftig pumpe for hytte, hagevanning etc.


Sikker og sporbar frakt med enten Postnord eller Posten. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Den unike double action. En meget solid og robust trykksprøyte fra Kwazar på liter med. Et produkt som er høyt verdsatt av.


Sprayflaske med pumpe

Lille tom sprayflaske i klar plast med fin forstøver til påfyldning af f. Tom transparent sprayflaske for vann og blekk med pumpe funksjon og kork. Praktisk pumpe til de fleste av våre malingsflasker. Med pumpe på malingsflasken blir det enklere å dosere og det øker også malingens levetid når e. Ikke skyll bort overflødig med vann.


Vi anbefaler at du til enhver tid har en liten sprayflaske med ferdig blandet. Flaskeskyller med pumpe kr 2200. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Håndholdt sprayflaske med liters kapasitet, til bruk både med sure (inntil pH-verdi 4).


Dobbeltvirkende pumpe ut og inn (pumping = x sprøytestøt). Viton pakninger og solid. Sort lotion pumpe til flasker med mm hals. Kan gjerne bare være en sprayflaske. Isteden for å kjøpe mange pumpekanner til 1kr stk som du ikke blir fornøyd med så kan du kjøpe Kvazar pumpe kanne med.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.