fredag 5. april 2019

Entréen

Entréen

I Entréen Hus får du perfekte førstegangsleiligheter og praktiske boliger for godt voksne. Uansett favoritt: Du får et lyst og moderne. Fleksibelt oppbevaringssystem som passer inn overalt.


Entréen

Lyse og moderne 1-, 2-, 3-, og 4- roms leiligheter i Lørenskog. Fellesstue, sykkel- og skiverksted. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. FØRSTEINNTRYKKET Altfor ofte blir entréen bare et praktisk rom for avkledning og skifting som ingen ivaretar. Klær, sko, votter og luer har en tendens til å leve.


Leter du etter inspirasjon til innredning av entreen din? Få hjelp til å innrede entreen din optimalt hos HTH. Interiørtips til gangen. Inspirasjon til interiør i gangen finner du i inspirasjonsrommene våre.


Dekorer med trendy og prisgunstig kunst. Førsteinntrykket i hjemmet ditt skapes i entreen , så du kan med fordel gjøre deg flid med innredningen. Dette er et rom som ofte mangler vinduer, slik at den bør være godt opplyst og samtidig ønske oss velkommen.


Det spiller ingen rolle. Jeg brukte Pure Color - Klassisk hvit på av veggene, og Pure Color - Skumring på vegg under trappen. Fordi førsteinntrykket teller. Vi har designet et bredt utvalg av flotte entrémøbler og praktisk oppbevaring til entreen. Hva med noen virkelig praktiske løsninger til entreen ? Med skyvedørskap og garderobe til entreen , stua, kjøkkenet, soverommet eller kontoret vil du kunne skape et.


Du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Derfor er gangen, eller entreen , et rom som ikke bør oversees. Gangen er det første rommet. Vi viser hvordan du med små grep kan gjøre store endringer i entréen.


La fargene være med å skape. Entreen er husets første rom. Skap ekstra trivsel med flott møbeldesign. Min kjære samboer fiksa slik at jeg fikk inn bilder til mailen min!


Entréen

Har entreen blitt for liten? Gjør som her: Bygg en ny entré utenpå huset. Dermed får dere plass til familiens sko, vesker og klær. Konstruksjonen er enkel, og.


Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger. Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv. Entréen er det første rommet som møter oss når vi går inn i en bolig.


Entréen

Og når det framstår som en tiltalende forsmak på rommene innenfor, er det godt å komme inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.