torsdag 28. mars 2019

Honning glass

Må ikke være hele esker eller paller. Justerte priser på glass fra 01. Honningemballasje, 5gr. Rundt glass med blankt metall-lokk. All vår honning blir tappet i vårt anlegg på Kløfta, både den norske honningen og honningene vi importerer.


Vi arrangerer kurs i birøkt.

Når du frembyr honningen din, får du lettere solgt den om glass og etiketter er innbydende og frister til kjøp. En del faste kunder kjøper nok fordi de kjenner. Stekt laks med sprø grønnsaker. Plommer gratinert med blåmuggost.


Dessverre skjedde det litt plutselig at den gikk. ML Vælg mellem gyldne, sorte eller hvide plasticlåg. Mængderabat v kasser - se. Glass med honning mønster i bunn og topp.


Inklusive skrulokk sort farge.

Dimensjoner: Høyde 104mm, Diameter 79mm, Høyde etikettområde 80mm. Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass. Kvalitetsvarer til lav pris. Det eneste du trenger å gjøre er å oppløse en spiseskje med økologisk honning i et glass med varm vann.


Drikk dette på tom mage. Har du kroniske hudlidelser som eksem og psoriasis, kan et karbad med et halvt glass honning oppi, hjelpe mot utbruddene fordi honningen er anti-inflammatorisk. Ubehandlet honning kan variere i fargespekteret,. Vanlegvis må all honning her på Vestlandet tørkast noko ekstra på eit oppvarma rom eit par dagar før den er klar til å slyngast.


Blaningshonning er samensatt av sommerhonning,Lynghonning og Skogshonning. Vilmarks honning fra Østerdalen. Før en starter høstfôringen - september: Ta ut all tilgjengelig honning.


Ta stilling til på hvor mange tavler bifolket skal innvintres. Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hån. Lindehonning eller lindeblomsthonning er en helt spesiell honning med en tydelig smak av mint. Den er lys og klar i fargen og har en.


Glass til honning , kun brukt ved en anledning. Sylindriske glass , 2ml - 2g honning. Pris: 23NOK Legg i handlekurven Nydelige små glass med 6-kant mønster i lokkene.


Glasset har stått i kjøleskap et par måneder.

Så ble det noen kilo likevel, både sommerhonning og lyng. Her har vi lagd en spicy dressing og fylt glasset med friske grønnsaker, nudler og urter. Perfekt tilbehør til grillmaten, eller som. Litt for mye bær i skog og hage og litt for liten fryser?


Sommerens søteste egner seg heldigvis perfekt for å putte på glass , og gjør du det riktig. Eplene som ikke går videre til fruklageret blir presset til eplemost eller gjort om til nydelig syltetøy på glass. Det ligger mye arbeid og mye kunnskap bak et ferdig glass med honning. Hvis honning ikke blir rørt vil den få en fast form med grove krystaller.


Siste steg er å tappe den faste honningen over på glass. Vår honning kjøpt hos en av butikkene vi leverer til kan også ha høyere pris da vi ikke legger oss opp i deres kalkyle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.