torsdag 27. desember 2018

Metrofliser grå

Metrofliser fliser og klinker. Her kan du se vores store udvalg af metrofliser – både med og uden facet. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. En av Europas største fliskjeder. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Med disse kan man jo enten velge én, to eller tre farger sammen!

Eller kanskje bare hvite med mørk fug? Jeg får noen ideer nå altså. Nye klinker og fliser i høj kvalitet til dit ba køkken, entre eller stue. Køb nemt og trygt online på XL-BYG Webshop.


Hurtig levering - bestil i dag! Flotte facetslebne fliser. Findes i sort, hvi mat og blank, og i mange forskellige størrelser.


Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring.

Hos SILVAN finder du fliser og klinker til både vægge og gulve. Stort udvalg af forskellige typer og prisklasser. Levering i hele Danmark. Klassiske tidløse metrofliser. Interiørekspert Marianne Haga Kinder har en forkjærlighet for flis.


På kjøkkenet har hun valgt lyse klassiske, tidløse. Beskrivelse Smuk, blank, hvid-glaseret flise med facet-kant. Måler 100x2mm og anvendes til vægge indendørs, og findes i flere forskellige farvenuancer. Etter å ha valgt fliser gjenstår et sentralt spørsmål: hvilken type fugemasse skal jeg velge? Det er flere ting det kan være smart å tenke gjennom.


Grå metrofliser er lidt dristigere end hvide, men alligevel neutrale. Grå nuancer står flot til hvidt og understreger andre grå detaljer i din. Råt granitgulv og hvide metrofliser. Flisen vil gi en nøytral helhet. Dog er det grå gulv ikke nogen god løsning i badet for os.


Kombinerer du det med hvite metrofliser over benkeplaten får du et snev. Den hvite stolen er fra Gervasoni, og Castor stol i grått og svart er kjøpt på Kollekted by.

Grå kjøkkenfronter og messing er en kombinasjon vi aldri går lei og perfekt om du. Foto: FOTO: Margaret M de Lange. Eksempel på Bodbyn grå. Vanskelig å velge fliser til baderommet? Klikk her for å se flotte bilder av norske bad med fliser fra våre leverandører.


Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser. Norges største utvalg av lagerførte fliser. Sprutsonen er dekket av lavastein i støvete blå og grå farger, sammen med moderne metrofliser i hvitt og svart. Denne temainfoen fokuserer på noen viktige faktorer som er viktige for å oppnå et godt resultat ved fuging med mørke fuger.


Tendensen er at forbrukeren i større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.