onsdag 26. september 2018

Elektrisk fluesmekker jula

Fang insektene harmløst og sett de ut igjen i naturen. Kjøp din elektroniske fluesmekker. Ideelt til hus, hage og hytte! Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Drives med to AA-batterier. Legg til Kompakt, robust og kvadratisk utforming som gjør det enkelt å stoppe. Fluesmekker , elektrisk. I tillegg etterlater deg ingen flekker etter seg.


Insektene blir drept av. Fordelen ved en elektrisk fluesmekker frem for en alm. Sjekk priser på test elektrisk fluesmekker. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp test elektrisk fluesmekker billig i nettbutikkene. Gir insektene støt, og du slipper insektssøl utover veggen. Vi er på fluejakt hver dag nå,like morro hver gang Tar til og med de irriterende små fruktfluene. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Med en fluesmekker blir det hakket enklere å ta hånd om irriterende fluer som.


Elektronikk: Jeg syns det er litt lite futt i denne dingsen. Kan brukes til både grilling og steking. Elektrisk stekepanne med nonstick belegg og glasslokk. Denne elektriske fluesmekkeren gir deg en meget effektiv måte å bli kvitt insekter på.


ELEKTRISK FLUESMEKKER -FIFA! Katastrofe - Duration: 3:37. Denne fluesmekkeren gir deg en meget effektiv måte å bli kvitt insekter på. For de som ikke vet, så ser den ut som en vanlig fluesmekker , men det er strøm i den.


Handle online hos Campingtilbehør4u. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi. Sendes ut i forskjellige farger. Best å forberede seg med riktig våpen!


Med denne kan du lett grille de små terroristene som invaderer. Et fantastisk våpen mot mygg og veps Midlertidig utsolgt - ventes inn DETTE PRODUKTET ER UTGÅTT. Pris Kr 14-Produktomtaler.


En elektrisk fluesmekker med nett, for lettere å treffe små insekter som mygg og knott. Legg igjen en kommentar Avbryt svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.