onsdag 27. juni 2018

Duxola på felg

Fine kvalitetsfelger til lav pris. Bil: Hei Jeg har nylig kjøpt noen brukte sølvfargede BMW alufelger. På disse satt det igjen gammel svart. Noen som har alternativ til duxola gel? Prøvde det på noen felger , men det funker ikke i det hele tatt.


Duxola på felg

Tenkte å prøve på Pirelli felga om det gikk. Hei, har et set med felger hvor klarlakken flasser av, var innom min lokale trend butikk og kjøpte duxola power gel lakkfjerner, men det var svake greie, vis eg var. En svært effektiv malingfjerner som fjerner selv de eldste typer maling og lakk! Ekstra effektiv på lakk og vannbasert maling.


Misfarger ikke edeltre, glass eller metaller. Trenger ingen nøytralisering og er uten diklormetan. Tøff og effektiv på alle typer maling,. Duxola er ypperlig som bunnstoffjerner på båt. Har du glemt passordet ditt?


Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. På jakt etter nye dekk og felger ? Dekktilbyr hjulpakker av høy kvalitet, i ulike prisklasser. Pakkene består av dekk og felger.


Gikk for Ocean Tornado felgene, etter en ukes tid fikk jeg felgene på døra, topp kvalitet både på felg og dekk! Annbefales på det sterkeste! Størst på felger og lave priser.


Duxola på felg

Hos oss handler du billig. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Vi forhandler felger fra kjente importører som Martin’s, Bilprodukter, Autogrip og Felgimport. Legg Felg - på -Bil HD på din egen side.


For felger til vinterbruk bør en velge felger i vanlig sølv. Kjøp dekk på nett og spar penger. Vi leverer direkte hjem til deg, men vil også hjelpe deg til å bytte dekk og felger på våre dekkverksteder.


Duxola på felg

Norgesdekk leverer et bredt utvalg av lettmetallfelger til personbil og varebil. Ved søk på registreringsnummer,. Innpress oppgis i millimeter. Ved søk uten registreringsnummer, vennligst kontroller at maks belastning av felg er i samsvar med maks akselvekt i vognkort.


Boltsirkel (PCD) Boltsirkelen angis f. På en eller 8-hulls felg måler du fra ytterkanten av. Dekk og felg er vår hverdag,. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at din brukeropplevelse på våre nettsider blir så bra som mulig. Verksted: Mandag-torsdag: 8-Fredag 8-17. Dekkhotell Produktsøk Kontakt oss Om oss.


Duxola på felg

FELG SØK for å finne felger som passer din bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.