onsdag 15. mars 2017

Grønnsak spiralizer

Grønnsak spiralizer

Med hjelp av en grønnsaksskjærer lager du enkelt grønnsaksspaghetti, vakre dekorasjonspiraler eller kunstneriske grønnsaker til salaten din. Spiralizeren kommer med tre forskjellige utbyttbare. Perfekt for uthuling av frukt og grønnsaker. Jeg ser jeg det ble mange utropstegn i denne artikkelen, men steike, jeg digger denne dingsen!


Grønnsak spiralizer

D Jeg har ikke testet spiralizeren på andre grønnsaker ennå, men. HVORFOR BRUKE EN SPIRALIZER ? Den første vareprøven er en GEFU Spirelli spaghetti slicer til grønnsaker. Dere som har fulgt bloggen min vet at jeg allerede har en spiralizer som eg er veldig. Nå kan du sette poteter og grønnsaker på medfølgende pinner, og enkelt lage spiraler.


For grønnsakspiraler er ikke bare godt, det er også et supert alternativ til deg som vil ha mer grønnsaker inn i kostholdet ditt. Det finnes mange gode grønnsaker du enkelt kan bruke som alternativ til spagetti hvis du vil. Stilren spiralizer – Få en kickstart på vekttapet med masse. Du kan legge til opptil ulike merkevarer som dine favoritter.


Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min. Med hjelp av en spiralizer lager du enkelt grønnsaksspaghetti, vakre dekorasjonspiraler eller kunstneriske grønnsaker til salaten din. Forvandle frukt og grønnsaker i løpet av sekunder for å nyte et sunt gourmetmåltid uten dårlig samvittighet. En spiralizer er rett og slett et kjøkkenredskap som skjærer frukt og grønnsaker ,. Du må ikke nødvendigvis ha en spiralizer.


Andre grønnsaker som egner seg godt som grønnsakspasta er gulrot, squash, kålrabi, rødbet og potet. Bruk en spiralizer til å lage strimler av søtpoteten (eller skjær den i små terninger), og vend i litt olivenolje. Håndholdt spiralizer fra OXO gjør. Kutter grønnsakene i krøllete nudler Lager et sunt alternativ til pasta Fungerer med et utvalg av frukt og grønnsaker ,. Dette er den stående versjonen av spiralizeren fra Lurch.


Grønnsak spiralizer

Trenger du litt ekstra hjelp for å lure mer grønnsaker inn i unger eller andre i familien? Bestiller du tre utgaver av Tara for 1kroner, får du et kjøkkensett. Det smaker ikke som spagetti, men har veldig mange bruksområder.


Også som alternativ til salat eller kokte grønnsaker. Har du riktig redskap, er det lett å lage spagetti av grønnsaker. Bruk et egnet redskap som spiralizer eller et annet jern som lager strimler. Spiraliser squash om til zucchini-nudler og rasp. Det har lenge vært en trend å lage spagetti eller nudler av grønnsaker , og den mest brukte grønnsaken til dette formålet er kanskje squash.


Lag sunn grønnsakspasta, nudler og bånd som en frisk erstatning til pasta og ris. I sommer har kjøkkenet mitt fått en ny gadget, nemlig en spiralizer. Da trenger du en spiralizer.


Med en spiralizer kan du lage nudler og spaghetti av. Rosanna og Maria bruker en grønnsak-spiralizer som de fester squashen til og sveiver ut squashstrimler. Alex French Guy Cooking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.