tirsdag 14. mars 2017

Dressurhalsbånd med fjernkontroll

Dressurhalsbånd med fjernkontroll

Få den koselige stemningen fra levende lys, uten brannfaren. Vi sender i oppkrav eller du kan betale med Vipps. Fjernkontroll 3meter rekkevidde Skånsom dressurtrening av hunder. Gjør oppmerksom på at bildet ikke er identisk med produktet.


Hjelp for å trene hunder til å sitte, stoppe og mye mer. Perfekt til døve hunder. Oppdag dressurhalsbånd og andre praktiske. Et praktisk system for bruk ved dressur av hund. Halsbandet avgir en sprut og avleder dermed hunden.


Vi har et stort utvalgt av produkter som er nøye testet og som vi vet fungerer. Halsbåndet er ikke selvutløsende, med. Receiver-enhet og utløser for halsbånd. AntiBjeff dressurhalsbånd vibrerende.


Sikkerhetsele for hun kjør sikkert med hund i bilen. De med fjernkontroll er vel lov, men ikke de som utløses. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Et vanntett dressurhalsbånd for hunder som virkelig fungerer. Med en pipetone og to nivåer vibrasjonspuls, alt styres med enkel 4-knapps fjernkontroll. Er det noen her inne som har erfaring med bruk av dressurhalsbånd ? Tenker da på sånne som man kan utløse med fjernkontroll under trening - ikke selvutløsende. Nå brukes ordet dressurhalsbånd også om halsbånd som man kan styre med en fjernkontroll.


Dressurhalsbånd med fjernkontroll

Dressurhalsbånd , ble tidligere brukt. Slike halsbånd gir hunden. Nylon, skinn, kunstlær, tau. Regulerbart, halvstrup- og helstrup. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Eksperten på Jaktutstyr , vi har Stort utvalg av jaktutstyr, vi har god kompetanse innen jaktvåpen, håndvåpen, kikkertsikter og håndoptikk - velkommen til Winge. I slik dressur vil det være mulig å benytte seg av halsbånd som kan gi hunden strømstøt med fjernkontroll. Etter kort tids bruk vil hunden lære. En av de mest prisgunstige Bark krage for hunder. Med dette smykket kan du styre når du vil at hunden å få en dusj av spray krage via en fjernkontroll.


Aboistop Compact er ikke vanntett og bør derfor ikke bades med ,. Effitek dressurhalsbånd. DRESSUR-HALSBÅND MED VIBRASJON OG FJERNKONTROLL. Fjernstyrt dressurhalsbånd med vibrasjon.


Takk for at du har valgt PetSafe. Nettbutikk med bredt utvalg av hundeutstyr og jaktutstyr. Master Plus Pro passer til alle størrelse hunder,. Disse selges som anti-bjeff-halsbånd eller bjeffehalsbånd eller bare dressurhalsbånd.


Dette var av typen som eieren styrte manuellt med fjernkontroll. Dogtrace treningsbånd med 2meters rekkevidde og impulsnivåer Dogtrace er et elektrisk dressurhalsbånd. Ja det finnes halsbånd med sitronsprut og fjernkontroll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.